DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Akce 2011 / YEAR 2011

31.12. Silvestrovská vyjížďka

Myslím, že asi každý majitel pejska dneska přemýšlel, jak unavit toho svého čtyřnožce, aby lépe přečkal náročnou Silvestrovskou noc. My naši Zaru unavili jak fyzicky tak psychicky. Maximálně si užívala výlet s koníkama - my na koni a Zara běhala lesem kolem nás. Konečně jsme měli tempo, které jí vyhovovalo - nezdržovali jsme ji, ale hezky jsme šlapali :) Účel splněn - všichni jsme si to maximálně užili, fotečky zde:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/31.12.2011_Silvestrovska_vyjizdka/

 

30.10. Prochajda lesem ... 7 bafic, 5 ženských a 1 chlap :)

Děkujeme všem zúčastněným za skvělou vycházku lesem v okolí Brněnské přehrady. Šly jsme cca 10km a pesani se skvěle vylítali, paničky pokecaly,... prostě super den :)

Fotodokumentaci můžete vidět nejen u nás na rajčeti,

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/30.10.2011_Vylet_s_pejskama_-_lesy_u_Brnenske_Prehrady/

ale také na rajčeti boxeřích slečen

http://boxereasy.rajce.idnes.cz/Brno_30.10.2011

 

1.10.Sraz Amerických Akit

V 9h u Hradu Veveří jsme se sešli a vyrazili na parník, který nás dopravil do Přístaviště, kde se k nám přidali další akiťáci - Ike a Lucky s Markétou. Společně jsme jeli "šalinou" k ZOO. Prvním zvířátkem, které zaujalo hafáče byl skunk :) aby cestování pesani neměli málo v ZOO jsme ještě vyzkoušeli vláček, ve snaze vyhnout se výstupu do kopce. Akiťáci cestu vláčkem zvládli, jen slepecký pes Hop (jeho jméno), udělal hop z vláčku a byl venku :)) takže jsme se nenudili. Zara i Ike navštívili i dva kontinetky - každý ten svůj, Ike Ameriku, kterou  dobře zná a Zara vyzkoušela Asii :) Při prohlížení fotek nevynechejte konec, protože jednu kočkovitou šelmu zaujali naši akiťáci jako velmi dobrá večeře :) Letos bylo na srazu méně akit a to 5 + 1 labrador, ale zábava byla dostatečná v takovám rodinném kruhu :)

Fotečky jako vždy na rajčeti:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/1.10.2011_Vylet_AA_Hrad_Veveri-Brnenska_Prehrada-ZOO_Brno/

 

21.8. Vodácký "výcvik" Zarunky :) Brněnská přehrada

Jelikož se nám zase vrátilo léto, nešlo vzít pesany jinam než k vodě :) Plavbu parníkem naše Zaruška již dobře zná. Ovšem dneska ji čekalo něco zcela nového - plavba lodičkou. První zkouška bylo houpající se molo a nalodění. Musím říct, že mě Zarunka moc příjemně překvapila - kam šla panička šla s rozumem a odvahou i Zara i přes naklánějící se loď ze strany na stranu. Plavbu zvládla skvěle a dovoluji si říci, že se jí i líbila :-) Na lodi s námi byl ještě Marek a jeho fenečka Amálka.

Ostatní fotečky na rajčeti:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/21.8.2011_Vodacky_vycvik_Zarunky_na_Prehrade/

 

6.7. Velká Klajdovka

Když je dneska ten den upálení Mista Jana Husa, vydaly jsme se s Jančou preventivně schladit :) Našim cílem byl Lom Velká Klajdovka, který je součástí jižního svahu kopce Hády, který byl již od 19. století jednou z nejvýznamnějších lokalit zájmu a vědeckého studia teplomilné fauny a flóry - to jen aby jste věděli :)) Cesta k lomu byla malinko adrenalinová, jelikož jsme to chtěly obejít a stratily jsme se :) nicméně vše dobře dopadlo, pesani se vykoupali a my chytaly bronz.

Ostatní fotečky:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/6.7.2011_Lom_Lisen_-_Damska_jizda/

11.6.Bystrou liščí stezkou

Jestli nám něco opravdu vyšlo, bylo to počasí :) Pejsci si vesele užívali vodu a my si užívali, že si užívají :D Byl to náš první pořádaný výlet pro veřejnost, pár lidí mělo obavy z volby trasy, ale kde v této době cyklisté nejsou... nicméně všichni jsme živí a zdraví a pesani vylítaní. Další info k výletu, nebo případně k dalšímu plánovanému zde: http://www.happydogs.wbs.cz/VYLETOVANI-.html a fotky na rajčeti http://happydogs2.rajce.idnes.cz/11.6.2011_Bystrou_lisci_stezkou_-_pejskovy_vylet/ 

Doufám, že příště půjdeme ve stejném složení a přidají se i další odvážlivci, kteří rádi nechají svého pejska dovádět ve společnosti ostatních čtyřnožců.

Veselý KVĚTEN

14.5. - MEZINÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV - CACIB BRATISLAVA - Incheba, tady jsme byly se Zaruškou fandit nejlepšímu kamarádovi Cuppymu. Jejich třídu mladých vyhrál Kasper, ale našim vítězem je vždy Cuppy :)

21.5. - ZOO Olomouc, z Brna jsme vyrazili ve složení Zuzka + Cuppy a Já + Zaruše vlakem do Olomouce, v Olomouci autobusem do ZOO. ZOO je celá v lese, což je moc příjemné. Naši pesani poprvé pohlédli do očí vlka, prohlédli si medvěda a plno dalších zvířatek. Cestování vlakem zvládli skvěle, jak do Olomouce i zpět.

28.-29.5. - Jsme měli v Újezdě skvělou návštěvu: Nynušku a Viktorka + rodiče, trojčátka Nelinku, Nikolku a Natálku s rodiči a jejich Babičku. Nejedná se o vyloženě psí akci, ale vzniklo nám tu krásné přátelství Nynušky a Sárušky.

Všechny fotečky zde:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/Kveten_2011/

Zarunčin nevlastní bráška (mají stejného tatínka) Yess :)

Krásný slunečný Duben

20.4.- do Újezda nám přijela skvělá návštěva - Zuzka a Cuppy. Byl teploučký den, takže jsme nechaly naše akiťáky vydovádět v místní vodní nádrži, kde se ukázal i psí kamarád Ben :)

30.4.- Cuppy a Zarunka měli společnou premiéru PLAVBU PARNÍKEM PO BRNĚNSKÉ PŘEHRADĚ. Nalodili jsme se hned v Bystrci - Přístavišti, pluli jsme cca 40-50 minut k Hradu Veveří. Pesanům se plavba líbila - zase něco nového :) Zuzka na palubě našla i černého pasažéra - úžasnou zelenou žábu :D i ji máme vyfocenou! Po vylodění jsme přešli most a dali se zpět do Přístaviště asi 7km. Tou dobou akiťáci už lítali po břehu a brodili se vodou.

Pro všechny majitele pejsků co by plavku parníkem s pejskem taky chtěli zkusit: cena za jendoho pejska je 25Kč, jelikož i plavba parníkem spadá pod DPMB pejsek musí být na vodítku a mít košík.

Fotky akiťáků, paniček a žáby:) na rajčeti:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/Duben_2011_Cuppy_a_Zarunka/

 

Březen 2011

1.3.- Zara, Já a Ondra - PŘÍRODNÍ PARK BOBRAVA u Střelic

3.3. - Já + Zara, Krisťa + Princes - koníci Ivanovice

6.3. - Dámská jízda Újezd :) složení psích dam: Bria, Zara, Sára, Princes a Val :)

Jestli chcete vidět další fotečky krásné přírody v okolí Bobravy, nebo Zarunku jak nahání koníky, či psí dámskou jízdu - móda nechyběla :D mrkněte na rajče:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/Brezen_2011/

 

27.2.2011 Vzácný host Captain of My Heart "Cappy", naše Briunka a

B She´s Lovely "Zara"

Dneska se Zaruška rozhodně nenudila :) dopoledne jsme navštívily cvičák v Křenovicích, více zde: http://www.happydogs.wbs.cz/B-Shes-Lovely---VYCVIK.html a odpoledne jsme měly skvělou návštěvu. Zuzku a jejího úžasného akiťáčka Cyppyho :) Je to moc krásný pejsek, narozený 14.7.2010 v chovné stanici PEARL RIVER.

Co se poslušnosti a celkového projevu týče, myslím, že si naši akiťáci nemají vůbec co vyčítat :D

Za vycházku Zuzce a Cappymu moc děkujeme a doufám, že brzy bude další.

Ostatní fotečky:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/27.2.2011_B_She_s_Lovely_-_dopoledne_cvicak%2C_odpoledne_Captain_of_My_Heart_Cappy/#

 

Zaruška a Eby - Křenovice

26.2.2011 - sobota

V Křenovicích na cvičáku se cvičí neděle, my tam vyrazili v sobotu potrénovat poslušnost, vyzkoušet překážky a hlavně se vydovádět, když je dneska tak hezky :)

Snaha něco potrénovat sice byla, ale pesani raději dováděli a vymýšleli nejrůznější blbosti.

Ale i tak jsme něco málo potrénovali a nebyli jsme sami. Přijela si zacvičit i Ivanka a její dva belgičáci, takže i jejich fotečky najdete zde:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/26.2.2011_Zara_a_Eby_-_Krenovice/

 

Ondra+Peťulka+Zarunka: Brněnská přehrada

12.2.2011

Sluníčko a krásné počasí vylákalo ven i nás.

Na přehradě jsme potkali pár pejsků, hodně lidí a dětí. Vyřádila se nejen Zarunka:)

Pár pohodových i akčnějších foteček a hlavně těch nej nej jako vždy na rajčeti, tady jen malá ukázka

Takže určitě mrkněte na rajče:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/12.2.2011_Ondra_Petulka_Zarunka_Prehrada-Brno/

 

Briunka-Zarunka-Újezd-Zima

29.1.2011 - krásná zimní procházka :-)

Briuška se Zaruškou se vydováděly, proběhly a vyválely se ve sněhu - prostě značka ideál. Jelikož bylo i neuvěřitelně krásně, udělaly jsme si i pár foteček.

Ostatní "foto-tvorba" zde:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/29.1.2011_Bria-Zara-Ujezd-Zima_-/

 

Náměšť nad Oslavou

Ondra + Peťulka + Zarunka

T.O. KOBRA

(22.1.-23.1.2011)

V sobotu jsme vyrazili vlakem do Náměště a od tama pěšky ke srubu T.O.Kobra, kde jsme naplánovali nocleh :) příroda kolem moc krásná a Zaruška tu byla jako v ráji - běhala po cestě, lesem, mezi skálama i kolem řeky :-)

Ve srubu se jí taky moc líbilo, mohla se válet s náma, kde taky usínala, nebo ležet na zemi, kam šla večer jako správný hlídač ke dveřím hlídat :) Mezi tím jsme "rozdělali" - Ondra rozdělal :D oheň v kamnech a "uvařili" Ondra uvařil a Já nahrájela sýr O:) a šli jsme jíst. Měli jsme i návštěvu - Kamila a jeho bulíka (bulteriéra), který srub stavěl - šikovnej :-)

Zajímavější byla cesta domů, už ani vlastní nohy mě neposlouchaly, když jsme lezli po nekonečné skále nahoru :D

Ale jinak krásný víkend a skvělý relax.

Všechny fotečky na rajčeti:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/22.-23.1.2011_Namest_nad_Oslavou_-_Ondra_Petulka_Zarunka/

 

První akcička v roce 2011!! :)

Brno - Černovice

( 7.1.2011 )

Brno - Černovice jsou místem, kde jsme se s Kristou poznaly a kde jsme strávily i své mládí. Musím uznat, že je zajímavé vidět svoji základní školu, dům, kde jsme s našima bydleli a parky, kde jsme si s Kristou hrávaly... Pro Zarušku a Bernie to bylo jen další nové místo, kde musejí vše očichat, my si hezky zavzpomínaly :-) Jen počasí nám moc nepřálo - pár stupňů nad nulou, je snad to nejhorší co v lednu může být. I když pesanům to vůbec v blbnutí nevadilo :)

Také jsme potkaly paní, kterou jsme znávaly od vidění a její štěňátko Zlatého retrívra Chucka "Čaka", starého 5 měsíců.

Ostatní fotečky, školy, našeho bývalého bydleníčka a pesanů i v tomto roce na rajčeti:

http://happydogs2.rajce.idnes.cz/7.1.2011_-_Zpatky_par_let_..._aneb_tady_jsme_si_s_Kristou_hraly_jako_deti_-_Brno_-_Cernovice/